Contact

Kim van haren contact

Ik denk graag mee met jouw project!

Waar ik blij van word? Gave producten en/of diensten, ondernemende mensen en alles rondom het ondernemerschap. Ik denk graag met je mee hoe we jouw bedrijf of project tot een succes kunnen brengen. 

Stuur dus vooral je vraag in en ik ga er diezelfde dag nog mee aan de slag!

 

Contact:
Kim van Haren
KIMVH
info@kimvanharen.nl

Veel gestelde vragen

Ik leg ze alvast even uit

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de algemene markting strategie van een gemiddeld bedrijf. Maar waarom heb je dat nodig? Simpel: Je concurrenten doen het waarschijnlijk ook. En laten we eerlijk zijn, jij wilt toch ook gezien worden op elk platform waar dat mogelijk is?

Zeker! Online marketing is eigenlijk voor praktisch elk bedrijf geschikt. Welk platform en welke aanpak je nodig hebt bespreek ik graag met je.

Dat kan, de vraag is eerder of je dit zelf zou wíllen doen. Ik zie vaak ondernemers veel tegelijkertijd willen doen maar ik geloof juist in de kracht van het specialiseren en uitbesteden. Er komt best veel bij kijken als je online marketing optimaal wilt inzetten. Ik vind het belangrijk dat de ondernemer gewoon kan doen waar hij of zij goed in is; ondernemen.

oNTVANG HANDIGE TIPS

Check voor de zekerheid even je spam box! Je ontvangt meteen een mailtje om te checken of je aanmelding goed is ontvangen.
Vanaf dan zal ik je af en toe wat handige tips en tricks sturen.

your christmas bear

BEN JE GEINTERESSEERD IN GRATIS TIPS?

Meld je aan voor mijn mailing lijst!