Contact

Ik denk graag met je mee!

Stuur me een berichtje met je vraag of waar je je voor wilt aanmelden. Ik zorg dat ik dezelfde dag nog naar je bericht kijk en zo snel mogelijk antwoord.

Contact:
Kim van Haren
KIMVH
info@kimvanharen.nl
0655622035

Veel gestelde vragen

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de algemene marketing strategie van een gemiddeld bedrijf. Maar waarom heb je dat nodig? Simpel: Je concurrenten doen het waarschijnlijk ook. En laten we eerlijk zijn, jij wilt toch ook gezien worden op elk platform waar dat mogelijk is?

Zeker! Online marketing is eigenlijk voor praktisch elk bedrijf geschikt. Niet elk platform of plan van aanpak is geschikt voor elke dansschool, daarom neem ik graag de tijd om te kijken wat er bij jouw onderneming past.

Dat kan, de vraag is eerder of je dit zelf zou wíllen doen. Ik zie vaak ondernemers veel tegelijkertijd willen doen maar ik geloof juist in de kracht van het specialiseren en uitbesteden. Er komt best veel bij kijken als je online marketing optimaal wilt inzetten. Ik vind het belangrijk dat de ondernemer gewoon kan doen waar hij of zij goed in is; ondernemen.
Daarnaast kan het ook zeker zo zijn dat door zelf te proberen je social media te laten werken voor je, dat je alleen maar dingen doet die je tegenwerken. Hoe het niet moet, dus. Daarom kan het enorm waardevol zijn hier een expert voor in te schakelen.

Ik heb mijn traject bewust minimaal een half jaar gemaakt. Dit is eigenlijk nog aan de korte kant. Social media marketing is namelijk een vorm van marketing op de langere termijn. Je gaat hier pas na een aantal maanden de effecten van zien.

Dus nee, het heeft geen zin om het een paar maanden te “testen”, aangezien je dan niet de resultaten krijgt die je misschien wel verwacht.

Ik krijg deze vraag regelmatig, en zou graag even met je willen bellen als je je deze vraag afvraagt voordat je mijn traject wilt aangaan.
Mail mij dus gerust! info@kimvanharen.nl

oNTVANG HANDIGE TIPS

Check voor de zekerheid even je spam box! Je ontvangt meteen een mailtje om te checken of je aanmelding goed is ontvangen.
Vanaf dan zal ik je af en toe wat handige tips en tricks sturen.