Contact

Ik denk graag met je mee!

Wil je graag met mij in contact komen om de mogelijkheden te bespreken?
Stuur een mailtje of vul het contactformulier in. Ik stuur je zo snel mogelijk een reactie terug.

Contact:
Kim van Haren
KIMVH
info@kimvanharen.nl
0655622035

Veel gestelde vragen

Dit traject is bedoeld voor jonge, dienstverlenende écht ambitieuze ondernemers. De ondernemers die al een stevige basis hebben en weten wat ze kunnen. 

Je hebt een bedrijf lopen, maar weet dat er meer kan en dat je daar naartoe wilt groeien. Met dit traject stap je in de lift om daar een kickstart in te krijgen.

Dit traject is niet voor starters, maar ik ga graag met je in gesprek of ik jou nog onder “starter” categoriseer of niet.

Bij mij kun je doorlopend instappen. Ik werk niet met lanceringen.
Maar, er zit natuurlijk een limiet aan mijn tijd. Daar ben ik mij bewust van. Daarom ga ik zorgvuldig om met de keuze om met een nieuwe klant samen te werken.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen evenveel persoonlijke aandacht krijgt. Dit traject is namelijk niet voor niets een 1:1 traject.

Je kunt bij mij betalen in 2 opties: je betaalt 1 keer het volledige bedrag, of in 7 termijnbedragen.

Hierbij betaal je het volledige bedrag verdeeld over verschillende termijnen en krijg je dus elke maand een factuur van mij. Het eerste termijn is een aanbetaling. Deze betaal je voor we de kick-off hebben.

Ik vind het belangrijk dat jij resultaten haalt. Net zo belangrijk als jijzelf. Daarom verwacht ik van jou een coöperatieve houding waarin je coachable bent: Je kunt je opstellen als een leerling. Met de houding dat je al-tijd iets nieuws kan leren. Zelfs

als je het al denkt te weten.
Naast de vastgestelde kick-off en coach calls is het aan jou hoeveel tijd je hieraan besteedt. Meestal adviseer ik een vast moment in je week in te plannen voor het werken AAN je bedrijf, en dus ook aan onze samenwerking. 

Naast dat je een halfjaar lang van dichtbij kan zien hoe ik mijn bedrijf ontwikkel en hoe ik dat zou doen als ik jou was, ontwikkel je je ook in mind set, sales, marketing en andere ondernemers skills waar jij de rest van jouw onderneming profijt van gaat hebben.

Om nog maar niet tespreken over de klanten die je kan binnenhalen en de omzet die je gaat draaien 😉