Danslessen en workshops

Over Kim van Haren

Toen ik als 7-jarig meisje met mijn balletschoentjes voor het eerst de danszaal binnenliep maakte ik kennis met datgene wat een grote passie zou worden: dansen.

Die passie heb ik nooit meer losgelaten. Al snel was het mij duidelijk dat het mijn ultieme droom is om dansen in mijn werk te combineren.

Na mijn jaar vooropleiding van de dansacademie (2014) ben ik begonnen met lesgeven en sindsdien heb ik deze passie niet meer losgelaten. Momenteel geef ik op verschillende plekken aan vaste groepen les. Van peuters tot tieners, en ik word van alle groepen even blij en enthousiast.

De danslessen

In mijn danslessen en workshops staan 2 dingen centraal: Plezier hebben en je op je gemak voelen. Iedereen kan dansen, en iedereen doet dat op zijn eigen manier, dat is juist het leuke aan dans! Er is geen goed of fout. Door de kids op spelenderwijs zelfbewustzijn en respect bij te brengen, probeer ik hen wat meer zelfvertrouwen mee te geven.

Veel kids zijn lekker bewegelijk en in mijn lessen kunnen ze dat uiten en omzetten in creativiteit. Door middel van vragen, spelletjes en opdrachten tussendoor houd ik mijn lessen leuk en afwisselend. Van jong tot oud, op iedere leeftijd valt er door middel van dans en spel genoeg te leren!

Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we wat er mogelijk is voor jouw groep(en).