Download nu dé checklist voor een
succesvol Instagram account

Analyseer met deze checklist of jij optimaal gebruikmaakt van jouw Instagram account. Ben jij een echte Instagram expert of  is het tijd voor een ball change? Download ‘hem hier!

Vink de vakjes aan bij de punten die jij al onder de knie hebt en toepast, laat de vakjes open waar je nog niet mee bezig bent. De uitslag van deze checklist geeft je een handig overzicht met concrete punten waar je aan kunt werken.

Check vooral ook even je spam box, het kan zijn dat hij daarin terecht komt. 
Voortaan voorkomen dat mijn mails in je spambox terecht komen? Markeer de eerste mail als “geen spam” en you’re good to go!

Gratis Instagram Checklist Download
DSC02645-min

Kort over mij.

Ik ben Kim van Haren, en ik heb twee grote passies. Ondernemen en dansen.


Ik help ondernemers met het verbeteren van de online zichtbaarheid van hun dansschool. Daarnaast sta ik zelf bijna dagelijks in de studio om lessen te volgen en geef ik aan 5 groepen les. Regelmatig vul ik dit aan met leuke projecten, zoals videoclips, optredens of kleine events organiseren in de danswereld.

Ik ga aan van creatief denken, maar óók van strategiesessies en analyses maken. Welke vorm van social media heeft echt effect? Hoe kunnen we de zichtbaarheid verbeteren en wat is de volgende stap in het marketing plaatje?

Hulp nodig?

LATEN WE SAMEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN KIJKEN!

GRATIS INSTAGRAM CHECKLIST

Ik zorg ervoor dat je de checklist direct in je mailbox ontvangt. Veel succes!