Het sales traject zonder naam.

Je kunt je werkzaamheden doen, zoals je ze altijd hebt gedaan. Je zult er dan ook komen. Vast. Maar de vraag is, is dat écht wat je wilt en waar je blij van wordt? Waar je het voor doet?

Je bent al zichtbaar, doet al sales, de ene maand beter dan de ander. Maar het voelt ondoordacht. Ongecontroleerd. Geen touw aan vast te knopen.

Am I right?
Your next chapter is going to be amazing.

Toen je ooit begon kon je geluk niet op.

Je had grootse ideeën en plannen, ontdekte steeds meer en meer over het ondernemerschap en trok al snel de eerste klanten aan. Je maakte een website, onderhield je socials dagelijks, leerde hier en daar bij over sales en fantaseerde vooral over hoe mooi het allemaal wel niet kon worden, en dat dit pas het begin was.

Totdat je je realiseerde, dat na een paar maanden, je eigenlijk ontzettend vast bent komen te zitten in die daydream. Dromen over later, maar ondertussen aan alles merken dat je in groei gestagneerd bent. Je klantenstroom gaat moeilijk, je krijgt steeds minder likes en reacties op je posts en je ziet je agenda opgeslokt worden door klanten en mensen die wat van je willen.

Leer op jouw eigen manier sales voor je te laten werken.

Nu wil je naar:


Wat als je straks:

  • Je bedrijf uit hebt laten groeien tot een niveau waarop je weer ape trots kan zijn. 
  • Eindelijk haarscherp hebt wat je te doen staat rondom online zichtbaarheid, salesgesprekken, en je programma’s die je helpen naar jouw grotere doel?
  • Ervaart dat wat je in energie steekt in je marketing en sales proces, zich ook weer terugbetaald?
  • Je jezelf zo weet neer te zetten als authoriteit, op social media en in gesprekken, dat potentiele klanten je vanaf dag 1 serieus nemen als expert op jouw vakgebied?
  • Niet meer alle klanten hoeft binnen te halen die je eigenlijk niet je droom klanten zijn?

Er zitten nog een paar dingen in de weg. Maar dat is precies waar we aan gaan werken.


Wat als je de ondernemer in jou naar een nieuw niveau kunt brengen. Een nieuw inzicht kan geven op sales en het voor je laten werken in plaats van je laat tegenhouden.

wat zou je daarmee kunnen bereiken?

Herken je je hierin?


Dan let’s do this.

 

Word een pro in verkopen. Zonder als Salesy en pushy gezien te worden.

Even praktisch:

Wat je krijgt:

  • 1 razend inspirerende kick off sessie (de meeste ondernemers gaan alleen hier al van in een stroomversnelling)
  • 11 1:1 sparringsessies in te vullen op het onderwerp waar jij behoefte aan hebt
  • toegang tot mijn verkopen via social cursus

 

Wat je bereikt:

 

Waarom nu?

 

Het zit hem niet in grote veranderingen: een groter netwerk opbouwen, zelf nog een cursus doen om nog beter te worden in wat je doet of een nieuw aanbod creëren. De grootste groei zit hem in de dingen die je al goed doet, nog meer te optimaliseren.
Zodat je:

 

  • Je conversie van 4 op de 10 gesprekken gaat verhogen naar 7 op de 10.
  • Je agenda veel ‘logischer’ voelt in gedeeld waar ruimte is voor marketing en sales

 

Ruimte hebben voor sales, marketing, maar ook nog voor een koffietje met een vriendin, spontane shopsessie met je moeder of een luxe lang weekend weg met je lover. Het kan EN, EN.

 

Ik ben een business coach, maar veel van mijn klanten passen de gesprekken ook toe op hun persoonlijk leven. In hun relatie, op hun gezondheid, familie etc. 

 

Wat kost het je nu om door te gaan zoals je nu doet?
Naast dat het je heel veel geld kost, want je kunt zoveel efficiënter en meer verdienen, wat kost het je in geluk, vrijheid, in je relatie?

 

Je hoeft niet meer genoegen te nemen met ‘Dat wat nu is’, en waar je nu staat.

Wat jij wilt is:

meer, betere, kwalitatieve klanten aantrekken en helpen. Ik geloof dat dat kan door je sales vaardigheden te uplevelen. Ik maak van sales een spelletje vol verbinding en connectie. Want mocht je het nog niet weten: Betere verbinding = betere klanten.

Je bent al zichtbaar, doet al sales, de ene maand beter dan de ander. Maar het voelt ondoordacht. Ongecontroleerd. Geen touw aan vast te knopen.

Niet voor jou als je:

wel voor jou als je:

 

Niet voor jou als je:

wel voor jou als je:

 

Het enige wat nu op dit moment tussen jou en je droom instaat is de blokkade die je zelf in stand houdt. Maak vandaag de eerste keuze dat een ketting reactie van successen kan opleveren. Ben jij klaar om de verantwoordelijkheid te nemen?

 

Let me tell you a secret: verkopen is business doen. Marketing is sales. Socializen is sales.

ALLES is sales. You better be freaking good and freaking lovable.

"Each level has it's own devil. You know the drill."

Maar darling, your next chapter is going to be amazing.