De Ultimate Salescall Checklist

Dé checklist vol praktische stappen en reminders om je sales calls soepeler te laten verlopen. Om je zekerheid te vergroten en meer ‘ja’s’ te horen na het delen van je aanbod. 

Download nu hieronder de checklist en step up your salesgame!

Make sales fun again

Waar kan ik de checklist naar toe sturen?

Dit is wat je nu ervaart:

  1. Je loopt regelmatig vast in je Salesgesprekken: Je worstelt met het voeren van effectieve gesprekken en ervaart drempels in het proces en gesprek, maar je weet niet waar het hem nou precies in zit.
  2. Je krijgt vaker een nee, een twijfel achtig antwoord dan een dikke vette JA: Het overgrote deel van je salesgesprekken resulteert in een afwijzing of een “ik denk er nog even overna”. Daar gaat je motivatie en vertrouwen.
  3. Je ervaart een gebrek aan Balans: Je voelt dat je salesgesprekken niet in balans zijn. Ze ervaren ofwel te veel druk om te verkopen, waardoor klanten worden afgeschrikt, of ze missen autoriteit en verliezen deals.

En je wilt:

  1. Je wilt meer verkopen: Je verlangt naar meer klanten of in ieder geval betere gesprekken, waarbij je vaker een ‘ja let’s do this’ te horen krijgt.
  2. Je kijkt uit naar meer zekerheid: Je wilt met meer zelfvertrouwen je salesgesprekken voeren, zodat je autoriteit uitstraalt en een aantrekkingskracht hebt.
  3. Je wilt op de hoogte zijn van Effectieve Verkoopvaardigheden: Je wilt concrete vaardigheden en strategieën inzetten om effectieve salesgesprekken te voeren en je obstakels te overwinnen.

Met deze checklist:

Heb je in no-time inzicht in wat je nog te optimaliseren hebt in je salesgesprekken. Waar je nog aan kunt werken om vaker een ‘JA’ te ontvangen. 
Door de praktische tips en strategieën voel je je zekerder tijdens gesprekken en maak je daarmee een sterkere indruk. Op naar een manier waarin je balans hebt gevonden tussen verkopen, verbinden en autoriteit waardoor mensen wel met je connecten, maar je ook als leider gaan zien.