Plan je Business Boost call in

De Business Boost Call is jouw kans om met een frisse blik te kijken naar je business en jouw verkoopstrategieën;

Tijdens deze strategie call duiken we samen in jouw onderneming. We bekijken niet alleen waar je nu staat, waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt, maar ook naar wat er uberhaupt mogelijk is voor jou. The bigger picture.

Het is voor jou een moment om te ontdekken wat scherper kan, en voor ons samen een manier om te kijken of ik jou verder kan helpen naar maximale groei en impact.

Wat kun je verwachten:

  1. Persoonlijke begeleiding: Een-op-een sessie waar we jouw huidige strategieën analyseren en bespreken. Wat gaat er al goed en wat loopt minder?
  2. Doelgericht advies: Wanneer jij ervoor openstaat geef ik je graag zo concreet mogelijke suggesties om direct mee aan de slag te gaan.
  3. Matchmaking: We onderzoeken samen of jouw bedrijf en mijn begeleiding de perfecte match vormen voor een succesvol traject.

Waarom deelnemen aan de Business Boost Call?

  1. Salesgesprekken op een hoger niveau: Ontwikkel de vaardigheden om overtuigende salesgesprekken te voeren, van het stellen van de juiste vragen tot het effectief omgaan met bezwaren.
  2. Bouw een sterke sales mindset: Overwin belemmerende overtuigingen rond sales en geld, en adopteer een mindset die leidt tot financieel succes.
  3. Optimaliseer je klantreis: Begrijp de reis die jouw leads afleggen en vind de kansen die je nu nog laat liggen om je conversie te verhogen en je salesproces te versoepelen.
 
ShotByLuba-KIMVH-077-min

Hoe plan je jouw Business Boost Call?

Klik op de link en plan je afspraak in. Zodra je een datum en tijd hebt aangevraagd, stuur ik je een vragenlijst op die je kunt invullen. 

Op basis van die antwoorden maak ik een selectie van de ondernemers waar ik mee in gesprek ga.

Wat klanten over mij zeggen