Hi, ik ben
Kim van Haren

Ik help jou aan een doorbraak in klanten, omzet en groei zonder concessies te moeten doen op je autheniciteit en oprechtheid, tijd of verbinding.

Be the woman you would look up to.

Ik ben businesscoach voor online ondernemers die hun sales willen optimaliseren om nóg meer klanten nóg beter te helpen.

De reden waarom ik ben gaan ondernemen: Ik wil het leven creëren zoals ik dat wil. Ik wil heel goed worden in het spelletje “ondernemen”. En ik gun jou hetzelfde.

Ik gun je de leukste, best betalende klanten. Goed betaald krijgen om nog meer te creeëren, zonder in te leveren op je (mentale) gezondheid, self care of relaties

Niet eerst zien, dan geloven. Eerst geloven, dan zien.

Ik ben een ondernemer, marketeer en creator in hart en nieren, en mijn passie voor ondernemen heeft me geleid tot waar ik nu ben. Al meer dan 10 jaar begeef ik me in de online marketing en social media wereld.

Na veel ervaringen als YouTuber, videospecialist, online marketeer en coach op het gebied van zichtbaarheid, werd het tijd voor meer diepgang. Want zichtbaarheid is leuk en belangrijk, maar ik weet na veel ervaring dat er meer nodig is voor een succesvol draaiende business. En na een traineeship bij een bekende business coach die zich focust op het high-end business model wist ik het zeker.

Nu deel ik deze diepgaande kennis met ondernemers zoals jij. Mijn missie is om je te begeleiden naar een business die niet alleen opvalt, maar ook converteert.

En guess what? Het is het leukste wat ik ooit gedaan heb. 

Hoe KLANTen mij omschrijven

01.

Buiten mijn rol als businesscoach ben ik gewoon Kim, een individu met een passie voor het leven en de wereld om me heen. Hier zijn een paar feitjes die je misschien interessant vindt:

  1. Dansend door het leven: Sinds mijn zevende ben ik regelmatig te vinden in de dansstudio. Wat begon als een hobby, groeide uit tot een liefde for life. Op mijn zestiende begon ik met lesgeven, en vandaag de dag is het nog steeds een (uit de hand gelopen) betaalde hobby. Dans is voor mij meer dan beweging; het is een expressie van emotie en creativiteit.
  2. Slow and Steady please: Als het op dieren aankomt, heeft de schildpad mijn hart gestolen. Zou het komen omdat het me herinnert aan dat groei vaak een kwestie van consistentie en doorzettingsvermogen is, of toch omdat mijn eerste knuffel een rood met witte schildpad is?
  3. Fashion finesse: Ik heb een oog voor esthetiek en ben gepassioneerd fashion lover.
  4. Culinair Genot: Sushi, wijn, pasta en chocola – mijn culinaire guilty pleasures.