Over mij

Hi, ik ben Kim van Haren

Ik ben Kim, 22 jaar, al sinds jongs af aan enthousiast over social media en bezig met het verkennen van alle platformen.

Toen ik de kans kreeg om volledig voor mezelf te starten heb ik deze met beide handen aangepakt. Het is altijd al een droom geweest mijn eigen bedrijf te runnen en bezig te zijn met creatieve projecten.

Naast video productie en online marketing zet ik mezelf ook graag in als branding en strategie adviseur. Ik geloof enorm in het belang en de kracht van dit hele pakket. Wanneer je een hele sterke marketing hebt met veel budget maar je branding hier niet in aansluit, of andersom, krijgt je bedrijf niet de aandacht die het verdient!

Ik kan je helpen de juiste strategie uit te denken en hier alle content op aan te laten sluiten.

Mijn expertise

Ik denk graag met je mee hoe we een samenwerking kunnen invullen. Naast mijn vastgestelde pakketten ben ik ook inzetbaar als freelancer of voor videoproductie, maar natuurlijk kunnen we ook kijken hoe we een pakket op maat kunnen maken.

Video productie

Ik heb de afgelopen jaren flink wat ervaring opgebouwd met videoproductie voor social media. Van filmen tot edit, ik zorg ervoor dat jij toffe video's krijgt die helemaal social proof zijn.

Trainingen & Brainstormen

Ik vind het altijd erg leuk om mijn kennis en ideeën te delen of een brainstorm te houden. Wil je een keer sparren? Contact me gerust!

Content creatie

Als social media freak heb ik veel te maken met het creëren van passende content op verschillende kanalen. Dit heb ik niet alleen voor mijn persoonlijke merk gedaan maar ook voor verschillende andere merken.

Social advertenties

Om je bedrijf op een wat korter termijn onder de aandacht te brengen kom je niet meer onder social media advertenties uit. Ik help je met het opzetten, optimaliseren en zoveel mogelijk uit je advertentiebudget te halen!

Branding & Strategie

Ik geloof enorm in een sterke branding en strategie. Zonder duidelijk doel en idee rond je bedrijf is het erg moeilijk om dit wel van een (potentiële) klant te verwachten. Wees consequent, herkenbaar en onderscheid je zelf van concurrenten.

Naast mijn eigen bedrijf vlog ik ook wekelijks over mijn leven als danser in mijn vrije tijd. Je kunt de vlogs hier op YouTube bekijken.

Hulp nodig?

LATEN WE SAMEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN KIJKEN!

oNTVANG HANDIGE TIPS

Check voor de zekerheid even je spam box! Je ontvangt meteen een mailtje om te checken of je aanmelding goed is ontvangen.
Vanaf dan zal ik je af en toe wat handige tips en tricks sturen.

your christmas bear

BEN JE GEINTERESSEERD IN GRATIS TIPS?

Meld je aan voor mijn mailing lijst!