Ik ben Kim van Haren, 23 jaar, en gék op dansen.

Toen ik als 7-jarig meisje met mijn balletschoentjes voor het eerst de danszaal binnenliep maakte ik kennis met datgene wat een grote passie zou worden: dansen.

Die passie heb ik nooit meer losgelaten. Al snel was het mij duidelijk dat het mijn ultieme droom is om dansen in mijn werk te combineren.

 

Mijn doel? Dé online marketeer zijn voor elke dansschool. Zo help ik jou aan meer leden en word jij de grootste naam in je regio.

 

Toen ik mijn opleiding Media Management afrondde wist ik het zeker: ik wil niets liever dan ondernemen. Na een aantal jaar als videospecialist & online marketeer gewerkt te hebben kreeg ik eindelijk die kans. Ik volledig voor het ondernemen gegaan.

 

Met mijn ervaring en kennis als videospecialist en online marketeer zette ik mijn bedrijf op en hielp een aantal bedrijven met meer online zichtbaarheid. Mega tof en heel leerzaam! Maar ik voelde aan alles dat dit nog niet was wat ik wilde. Ik wilde meer, anders, iets waar ik écht enthousiast van zou worden als ik erover praat.

Mijn ultieme droom.

Ik droomde weleens van een eigen dansschool, een eigen plek met alles erop en eraan. Mijn plek, om al mijn passies te combineren. Toch zie ik dit nog niet als next step, maar meer iets voor een later moment. Ik dans graag, geef les op verschillende plekken en dat is iets wat ik nog heel lang wil blijven combineren met mijn business. Maar ik wilde stiekem nog meer binnen mijn werk doen met dans…


Na een jaar mijn eigen onderneming te hebben opgezet kon ik er eindelijk de vinger op leggen. Waarom combineer ik mijn grootste passies niet? Ondernemen, online marketing, video én dans? Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

oNTVANG HANDIGE TIPS

Check voor de zekerheid even je spam box! Je ontvangt meteen een mailtje om te checken of je aanmelding goed is ontvangen.
Vanaf dan zal ik je af en toe wat handige tips en tricks sturen.